Desertai

Greitas pyragas su obuoliais

Greitas pyragas su obuoliais 6 asm.

Dar vienas receptas į obuolių pyragų kraitę, nes skirtingų šio gardėsio variantų tiesiog negali būti per daug. 

 

 

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai 4 asm.

Blynai niekada nepabosta, o skirtingų jų receptų – šimtai. Šįkart kviečiame pasilepinti saldžiais čirviniais blynais.

 

Lietiniai su vaniliniu padažu

Lietiniai su vaniliniu padažu 4 asm.

Lietiniai blyneliai skanūs ne tik su įvairiais sočiais įdarais, bet ir saldūs. Išsikepkite gardžių lietinių su vaniliniu padažu ir karamelizuotais vaisiais.

Riešutų ir sėklų batonėliai

Riešutų ir sėklų batonėliai 8 asm.

Ištarkite „taip“ sveikam desertui! Iš riešutų, sėklų ir medaus pagamintas skanumynas nemažiau gardus, bet daug sveikesnis pasirinkimas.

 

 

Meduoliukai su maskarponės kremu

Meduoliukai su maskarponės kremu 6 asm.

Meduoliukai su maskarponės kremu pradžiugins ir namiškius, ir svečius. Tiesa, jiems paruošti reikės skirti šiek tiek laiko, tačiau rezultatu liksite tikrai patenkinti.

 

 

Pupelių keksiukai su šokoladu

Pupelių keksiukai su šokoladu 4 asm.

Kas gi nemėgsta keksiukų! O jei dar ir su šokolado gabalėliais – skanumėlis. Beje, keksiukus galima iškepti net iš pupelių. Išbandykite!

Apelsininis tiramisas su mėtų sirupu

Apelsininis tiramisas su mėtų sirupu 2 asm.

Tiramisas – klasikinis itališkas desertas, puikiai žinomas visame pasaulyje. Paragaukite naujesnio jo varianto su apelsinais.

Obuolių pyragas tinginiams

Obuolių pyragas tinginiams 4 asm.

Kiekviena moteris žino bet dešimt skirtingų obuolių pyrago receptų, bet visada neprošal išmokti dar vieną populiariausio pyrago ruošimo variantą. Šis – greitas ir labai paprastas.

 

Bulvinė pica

Bulvinė pica 4 asm.

Kas gi nemėgsta picos? Visame pasaulyje populiarus itališkas patiekalas kone kiekvienoje šalyje turi vis kitokį variantą. Šįkart siūlome pasigaminti lietuvišką – bulvių picą.

 

 

Šokoladinis ryžių pudingas

Šokoladinis ryžių pudingas 2 asm.

Ryžiai – universalus produktas. Iš jų galima pasigaminti ne tik sočias sriubas, troškinius, apkepus, gurmaniškąjį daugiaryžį, bet ir gardžius desertus. Išmėginkite aromatingą ryžių pudingą!

 

 

Citrininiai sausainiai

Citrininiai sausainiai 4 asm.

Gelsvi kvapnūs sausainėliai patiks ir svečiams, ir mažiesiems smaližiams. Keisdami cukraus kiekį recepte, galite šeimynai paruošti mažiau kaloringus.

Lietiniai su žuvimi

Lietiniai su žuvimi 4 asm.

Lietiniai – lengvai paruošiamas ir sotus patiekalas. Keisdami įdarus, galite pasigaminti nuo saldžių iki pikantiškų. Šįkart siūlome išskirtinius lietinius su žuvimi. Jie puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei.

 

Žymės: lietiniai, Žuvis
Tiramisu

Tiramisu 4 asm.

Desertų ruošimas neretai tampa iššūkiu, nes ingredientų ir nurodymų kaip ruošti sąrašas tęsiasi be galo. Tačiau taip neprivalo būti. Pamėginkite pasiruošti klasikinį Tiramisu ir įsitikinsite, kad puikus desertas gali pavykti vos per kelias minutes.

 

Salierų kotletėliai

Salierų kotletėliai 4 asm.

Salierai dažniausiai vartojami tik kaip sudėtinė salotų dalis arba prieskonis daržovių sriubai gardinti. Bet salierų vartoti galima kur kas įvairiau. Šį kartą pasigaminkite aromatingus salierų kotletėlius.

 

 

Šokoladinės širdelės

Šokoladinės širdelės 6 asm.

Šokoladinės širdelės – nuodėmingas saldumynas. Tačiau ypatingomis progomis tikrai galima pasilepinti pačiam ar nustebinti artimą žmogų. Naudodami skirtingas formeles, galėsite pradžiuginti ir mažuosius smaližius.
Įvairių žolelių ir mėlynojo pelėsio siūrio kišas

Įvairių žolelių ir mėlynojo pelėsio siūrio kišas 6 asm.

Kepinį sudaro trapios tešlos pagrindas, užlietas plaktų kiaušinių bei grietinėlės ar pieno plakiniu su pasirinktais mėsos, daržovių ar jūrų gėrybių priedais. Jis valgomas pasirinktinai – arba kaip karštasis patiekalas, arba šaltasis užkandis.

Šoninės ir sūrio kišas

Šoninės ir sūrio kišas 6 asm.

Kepinį sudaro trapios tešlos pagrindas, užlietas plaktų kiaušinių bei grietinėlės ar pieno plakiniu su pasirinktais mėsos, daržovių ar jūrų gėrybių priedais. Jis valgomas pasirinktinai – arba kaip karštasis patiekalas, arba šaltasis užkandis.

Kišo pagrindas

Kišo pagrindas 6 asm.

Tai klasikinis prancūzų virtuvės patiekalas, pastaraisiais dešimtmečiais išpopuliarėjęs ir kitose šalyse kaip puikus užkandis, valgomas tiek per kasdienius priešpiečius, tiek per iškylas ar smagius vakarėlius.

Žymės: miltai, kišas
Kalėdinis pudingas „Flano“

Kalėdinis pudingas „Flano“ 6 asm.

V. Radzevičius: Tai privalomas Kalėdinio stalo saldumynas. Šį kartą siūlome paragauti „flano“. Tai pudingas, populiarus kolonijinės Ispanijos šalyse. Sakoma, kad jis buvo ragaujamas dar Senovės Romoje.

Itališkas šventinis pyragas Pan di Natale

Itališkas šventinis pyragas Pan di Natale 6 asm.

Gian Luca Demarco: „Itališkas kalėdinis pyragas „Panetonne“ yra neatsiejama itališkų Kalėdų dalis. Šis pyragas ypatingas ne tik savo gamyba (gaminamas jis kelias paras), bet ir galiojimo laiku. Skaniausias jis jau „subrendęs“ t.y. praėjus ne mažiau kaip mėnesiui nuo pagaminimo. Jums pateikiame kiek paprastesnį, bet ne mažiau skanų šio pyrago variantą. Gardinti pyragą galite bet kuo – šokoladu, įvairiu glaistu, vaisiais it kitais skanėstais.“

Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt