Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Cezario salotos su vištiena

Šaltinis: Ji24.lt
0
Skaitysiu vėliau
A A

Cezario salotos yra bene populiariausios pasaulyje, o kada gi daugiau jas ruošti, jei ne dabar, kai pats salotų metas. Beje, ar žinote, kad nepakartojamų Cezario salotų paslaptis yra ypatingas padažas?

Jums reikės: gūžės romaninių salotų, kelių vyšninių pomidoriukų, 2 kietai virtų kiaušinių, 2 riekelių batono, 100 g parmezano, vieštienos krūtinėlės, pagal skonį druskos, pipirų ir prieskonių vištienai, aliejaus kepti.

Padažui: minkštai virto kiaušinio, 2 sūdytų ančiuvių, 2 skiltelių česnako, 4 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus, šaukšto Vusterio padažo, šlakelio citrinų sulčių.

  • Vištieną įtrinkite prieskoniais ir iškepkite įkaitintame aliejuje.
  • Batono riekeles supjaustykite mažais kvadratėliais ir paskrudinkite šlakelyje aliejaus.
  • Padažui skirtus ingredientus iki vientisos masės sutrinkite elektriniu plakikliu.
  • Salotas išskirstykite lapeliais, supilkite padažą ir gerai išmaišykite, kad kiekvienas salotos lapas pasidengtu lipniu padažu.
  • Dėkite salotas į lėkštę, ant viršaus dėliokite per pusę perpjautus pomidoriukus ir kiaušinių ketvirčius. Apibarstykite skrudintais batono gabaliukais.
  • Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir dėkite ant paruoštų salotų.
  • Apibarstykite tarkuotu parmezanu ir skanaukite.
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Mėsainiai

Mėsainiai

Skaitysiu vėliau
Naminiai braškiniai ledai

Naminiai braškiniai ledai

Skaitysiu vėliau
Brusketos su figomis

Brusketos su figomis

Skaitysiu vėliau
Gaivus spalvingas kokteilis

Gaivus spalvingas kokteilis

Skaitysiu vėliau
Tiramisu

Tiramisu

Skaitysiu vėliau
Skanusis varškės pyragas

Skanusis varškės pyragas

Skaitysiu vėliau
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt