Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Karameliniai pyragaičiai

Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Keliasluoksniai tortai – sudėtingi ir daug laiko reikalaujantys patiekalai. Tačiau išmokus iškepti biskvitą pagal mūsų paprastutį receptą, telieka jį pertepti kokiu tirštu saldžiu kremu ir smaližiauti. Išbandykite!

Jums reikės: 6 kiaušinių, 6 šaukštų miltų, 6 šaukštų cukraus, 200 g karamelizuoto tirštinto pieno, sviesto skardai patepti.

  • Kiaušinių trynius iki baltumo išsukite su cukrumi ir šaukšteliu vanilinio cukraus.
  • Į plakinį suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
  • Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus ir sudėję į tešlą atsargiai išmaišykite.
  • Pilkite tešlą į sviestu pateptą skardą. Išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180 ºC įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
  • Iškepusį biskvitą perpjaukite į keturias lygias dalis, pertepkite ir supjaustykite norimo dydžio pyragaičiais.
  • Biskvitui pertepti galite naudoti plaktą grietinėlę, plikytą kremą, mėgstamą uogienę, šokoladinį sviestą ar kt.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt