Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pyragaičiai ant pagaliukų – gražu ir skanu!

Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Šiandien kovo 11-toji, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena. Daugelis rinksimės artimųjų ir bičiulių rate dar kartą atšvęsti LAISVĘ. Vaišių stalui paruoškite geltona, žalia, raudona spalvomis išgražintų pyragaičių ant pagaliukų.

Jums reikės: 400 g biskvito, 360 g juodojo šokolado, 200 ml grietinėlės, po 50 g spalvotų kokosų drožlių.

  • Dideliame dubenyje sutrupinkite biskvitą.
  • Ištirpinkite 180 g šokolado ir išmaišykite jį su grietinėle.
  • Gautą mišinį supilkite į biskvito trupinius ir gerai išmaišykite.
  • Iš tešlos formuokite norimo dydžio rutuliukus ir, išdėlioję ant kepimo popieriaus, dėkite į šaldytuvą 20 min.
  • Ištirpinkite likusį šokoladą.
  • Į šokoladą panardinkite pagaliukų galus (maždaug 1 cm) ir atsargiai įsmeikite į rutuliukus.
  • Ant pagaliukų susmegtus rutuliukus dar keliolika minučių palaikykite šaltai.
  • Išimtus iš šaldytuvo panardinkite į ištirpintą šokoladą ir apibarstykite norimų spalvų kokosų drožlėmis ar kitais pabarstukais
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt