Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Kriaušės ir pelėsinis sūris – dera idealiai. Paruošę salotas su šia tobula pora, niekada neprašausite, net jei artimųjų tarpe tikri gurmanai.

Jums reikės: garbanotųjų salotų ir gražgarsčių lapelių, sunokusios kriaušės, 15 g sviesto, 30 g mėlynųjų pelėsių sūrio, saujelės graikinių riešutų, šlakelio balzamiko acto.

  • Salotas nuplaukite ir palikite nuvarvėti.
  • Kriaušes nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis ir išimkite sėklalizdžius.
  • Įkaitintame svieste kriaušių ketvirčius apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai karamelizuosis.
  • Lėkštėje išdėliokite salotas, užtrupinkite pelėsinio sūrio ir gražiai sudėkite keptas kriaušes.
  • Pašlakstykite balzamiko acto ir patiekite apibarstę griakiniais riešutais.
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt