Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Veganiški pyragaičiai su šilauogėmis

Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Veganiškus desertus reikėtų gaminti dažniau – jie daug sveikesni už įprastus kepinius ar kitus saldėsius, kurių sudėtyje daug cukraus ir riebalų. Išbandykite lengvai paruošiamus pyragaičius su šilauogėmis. Jų net nereikės kepti!

Jums reikės: 120 g datulių, 250 g maltų migdolų, 250 g mirkytų anakardžių, 100 g šilauogių, 50 ml agavų sirupo, 70 ml migdolų pieno, 50 g kokosų aliejaus, 30 ml citrinų sulčių, 1 a. š. vanilės ekstrakto, žiupsnelio druskos.

  • Anakardžius užpilkite vandeniu ir palikite 2–3 val.
  • Datules užplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite keletą minučių.
  • Migdolus sumalkite ir suberkite į didesnį indą kartu su nusunktomis datulėmis, vanilės ekstraktu ir žiupsneliu druskos. Elektriniu plakikliu sutrinkite iki vientisos lipnios masės.
  • Į popierines keksiukų formeles dėkite rankomis suformuotus migdolų ir datulių pyragaičių pagrindus. Gerai prispauskite prie dugno ir kraštelių.
  • Didesniame inde iki vientisos masės sutrinkite mirkytus migdolus, šilauoges, citrinų sultis ir agavų sirupą.
  • Supilkite migdolų pieną ir kokosų aliejų ir dar kartą gerai pertrinkite.
  • Supilstykite gautą kremą ant pyragaičių pagrindų ir dėkite 15 min. į šaldymo kamerą.
  • Kai pyragaičiai sustings, išimkite iš kameros, nuo vis dar sušalusių nuimkite popierinius sijonėlius, palaikykite apie 15 min. kambario temperatūroje ir skanaukite.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Komentarai
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt