Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Vištienos iešmeliai

Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Vištienos iešmeliai – lengvai paruošiamas ir labai gardus patiekalas. Jei saugote dailias linijas, skanaukite tik su šviežiomis daržovėmis, o jei norisi sočiau – išsivirkite birių ryžių.

Jums reikės: vištienos krūtinėlės, pusės raudonosios paprikos.

Marinatui: 60 ml obuolių acto, 80 g rudojo cukraus, 3 v. š. garstyčių padažo, 3 skiltelių sutrintų česnakų, 2 v. š. žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. druskos, 1 a. š. pipirų, 2 v. š. alyvuogių aliejaus.

  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėkite į dubenį.
  • Ten pat suberkite ir supilkite visus marinatui skirtus produktus.
  • Gerai išmaišykite ir palikite bent 2 val. marinuotis.
  • Papriką nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite sėklytes. Supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais.
  • Išsimarinavusią vištieną išimkite iš skysčio, nuspauskite ir suverkite ant medinių iešmelių pramaišiui su raudonosios paprikos gabalėliais.
  • Iki 230 °C įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15 min.
  • Patiekite su šviežiomis salotomis ir aštriu pomidorų padažu.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt