Greita ir gardu: sveikas moliūgų troškinys su avinžirniais

Moliūgų troškinys su avinžirniais
Autorius: Ji24.lt
Publikuota: 2019-10-19 11:56
Greitai ir lengvai, vos iš kelių ingredientų paruošiamas moliūgų ir avinžirnių troškinys ypač patiks propaguojantiems sveiką gyvenseną. Pagaminsite greitai ir paprastai, o mėgautis galėsite visa šeima. Tobulas patiekalas rudenį!

Tokį troškinį galima patiekti tiek kaip pagrindinį patiekalą, tiek derinti jį prie įvairiausių kruopų, nesaldžių blynelių ar omleto.

GAMINIMAS:

  • Nulupkite ir orkaitėje pakepkite apie 600 g kubeliais pjaustyto moliūgo.

  • Kol moliūgas iškeps, didelėje keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir pakepkite 3 smulkiai supjaustytas skilteles česnako bei 1 raudonąjį svogūną.

  • Į keptuvę įdėkite 2 didelius šaukštus pomidorų pastos, įpilkite apie 200 ml daržovių sultinio, suberkite apkeptą moliūgą, 400 g konservuotų avinžirnių bei pabarstykite daržoves druska ir kitais mėgstamais prieskoniais.

  • Troškinį ant mažos ugnies reikėtų virti dar apie 20 minučių.

Paprasta ir skanu!

Ji24.lt

Naujausi straipsniai