Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Ji24.lt pasiūlymas – vakarienė per 15 minučių

Karališka jūrų gėrybių sriuba
Fotolia nuotr. / Karališka jūrų gėrybių sriuba
Šaltinis: Ji24.lt
0
A A

Po darbų grįžote namo stipriai pavargę ir neturite jokio noro valandą suktis virtuvėje? Ne bėda – vakarienę šeimai pagaminti galite ir per 15 minučių!

Nemanykite, kad per tiek laiko pavyks pasigaminti tik salotų. Netiesa! Per 15 minučių galite nuveikti išties daug.

Taip pat skaitykite: Kulinarijos pamokėlė: ruošiame paninį

Atrinkome jums net 16 patiekalų, kuriuos gamindami nesugaišite daugiau kaip ketvirtį valandos ir galėsite pasimėgauti gardžiais užkandžiais, kiniškais ryžiais, paniniu, pica, marinuota lašiša, karališka jūros gėrybių sriuba arba kepta vištiena.

Tereikia išsirinkti!

Daugiau portalo Ji24.lt receptų ieškokite čia.

Receptai
Receptas: Salotos su krevetėmis
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Krevetės: 15.00 vnt. (karališkų lukštentų)
Ryžiai: 1.00 st. (virtų)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusė citrinos ir salotoms 1 valg. š. sulčių)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (gabalėlis ir šaukštelis aitriosios paprikos miltelių)
Česnakai: 3.00 skiltelės (ir salotoms 2 skiltelės)
Aliejus: 1.00 valg. š. (ir salotoms 3 valg. š.)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (apelsininių; pagal skonį)
Morkos: 1.00 vnt. (Salotoms)
Porai: 1.00 vnt. (Salotoms)
Paprikos: 1.00 vnt. (Salotoms; žalia)
Medus: 1.00 arbat. š. (Salotoms)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (Salotoms; keli lapeliai)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (Salotoms; grūdėtųjų)
Druska: 1.00 arbat. š. (Salotoms; pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Krevetes nuplaukite, nusausinkite.

2. Aitriąją papriką susmulkinkite.

3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite aliejuje kartu su aitriąja paprika, apelsininiais pipirais, tada sumeskite krevetes, kelias minutes pakaitinkite, išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite citrinų sultimis ir užberkite aitriosios paprikos miltelių.

4. Paruoškite salotas: visas daržoves nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite ir užpilkite padažu, paruoštu iš medaus, garstyčių, smulkintų česnakų, aliejaus ir citrinos sulčių.

5. Užkandėlę tiekite su ryžių bokšteliais ir citrinų griežinėliais.

Receptai
Receptas: Šiltos pievagrybių salotos su kumpiu
8 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Svogūnai: 2.00 vnt.
Pievagrybiai: 400.00 g (švieži)
Kumpis: 150.00 g (rūkytas)
Juodieji pipirai: 1.00 g (1/2 arbat. š.)
Petražolės: 1.00 arbat. š. (smulkintos)
Salotos: 1.00 vnt. (gūžė)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Grietinė: 250.00 g (padažui)
Česnakai: 2.00 skiltelės (padažui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį - padažui)
Kaip gaminti

1. Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius supjaustykite ketvirčiais.

2. Į įkaitintą keptuvėje aliejų suberkite smulkintus svogūnus, kepkite apie 2 minutes. Juostelėmis suraikykite kumpį, suberkite į keptuvę ir kepkite dar 2 minutes.

3. Sumažinkite ugnį ir dar pakepkite keletą minučių. Tuomet į keptuvę sudėkite grybus, išmaišykite ir troškinkite, kol išgaruos iš pievagrybių išsiskyręs skystis. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis.

4. Salotų gūžę suplėšykite ir išdėliokite lėkštėje, užpilkite pievagrybių bei svogūnų mišiniu. Uždėkite grietinės, pagardintos grūstais česnakais ir druska.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Receptai
Receptas: Žaliosios salotos su permezano sūriu
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Salotos: 1.00 vnt. (icebergo - nedidelė gūžė)
Avokadai: 2.00 vnt. (2 - 3 mažieji avokadai)
Agurkai: 3.00 vnt.
Parmezano sūris: 20.00 g
Alyvuogių aliejus: 4.00 valg. š.
Balzaminis actas: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 - sulčių)
Medus: 2.00 valg. š. (2 - 3)
Kaip gaminti

1. Rankomis suplėšykite icebergo salotas. Supjaustykite agurkus. Sudėkite į gilų indą.    

2. Pasiruoškite padažą. Aliejų, balzamiką išmaišykite kartu su druska ir pipirais. Išspauskite citrinos sultis ir pilkite į padažą. Galiausiai dėkite kelis šaukštus medaus (priklauso kokio saldumo norisi) ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Pilkite padažą ant salotų ir agurkų.    

3. Salotas dėkite į lėkštes. Ant viršaus ar lėkštės kraštuose dėkite avokado gabalėlius.    

4. Ant viršaus užberkite labai plonai pjaustyto permezano.    

5. Tinka valgyti kartu su tamsiu prancūzišku batonu.

Receptas iš tinklaraščio „Ievos receptai“

Receptai
Receptas: Gaivios krevečių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Salotos: 200.00 g (tiks sviestinės, ledkalnio ir pan.)
Krevetės: 100.00 g (sūdytų)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Parmezano sūris: 100.00 g (tarkuoto)
Ananasai: 100.00 g (konservuotų)
Kukurūzai: 100.00 g (konservuotų)
Majonezas: 2.00 valg. š. (padažui)
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus - padažui)
Sultys: 1.00 arbat. š. (citrinų)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis - padažui)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Kaip gaminti
  1. Salotas nuplaukite, suplėšykite ir gražiai išdėliokite  į dvi lėkštes.
  2. Jei gaminsite salotas didesnei kompanijai, imkite  daugiau produktų ir dėliokite į tiek lėkščių, kiek reikės. Šių salotų geriau nemaišyti viename dubenyje - ne taip gražiai atrodys.
  3. Kiaušinius išvirkite, padalinkite į kelias dalis ir taip pat išdėliokite lėkštėse. Į tas pačias lėkšte dėliokite krevetes, gabalėliais pjaustytus ananasus, įberkite  konservuotų kukurūzų, tarakuotą parmezano sūrį.
  4. Dubenėlyje paruoškite padažą: sukrėskite majonezą, jogurtą, supilkite citrinų sultis, suberkite prieskonius, trintas česnako skilteles. Gerai išmaišykite.
  5. Salotas apšlakstykite padažu prieš pat tiekdamos į stalą.

 

Receptai
Receptas: Pomidorų ir bazilikų salotos su mocarela
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Mocarelos sūris: 300.00 g
Pomidorai: 3.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Bazilikai: 1.00 vnt. (ryšulėlio)
Džiovinti pomidorai: 1.00 sauja (saulėje džiovintų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų)
Balzaminis actas: 2.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Kaip gaminti
  1. Pomidorus supjaustykite riekelėmis, sudėkite į indą kartu su bazilikais (jei bazilikų lapeliai dideli, tai jie šiek tiek suplėšomi), pagardinkite druska, pipirais, aliejumi ir balzaminiu actu, viską gerai išmaišykite.
  2. Pomidorus su bazilikais dėkite į lėkštę ir ant jų dėkite suplėšytus mocarelos gabalėlius ir susmulkintus džiovintus pomidorus.
Šiek tiek apie mocarelą
  • Pirkite sūrį, kuris yra skystyje – jo kokybė bus daug geresnė;
  • Mocarelos sūris turi būti švelnus ir minkštas (paspauskite sūrį pakuotėje – jei jis lengvai spaudžiasi, yra minkštas, reiškia yra ir geros kokybės);
  •  Mocarelos niekada nepjaustykite peiliu – plėšykite rankomis.
 
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Receptai
Receptas: Vytinto kumpio vokeliai
4 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Kumpis: 8.00 riekės (vytinto)
Gražgarstės: 40.00 g
Spanguolės: 1.00 valg. š. (džiovintų)
Kaip gaminti
  1. Sūrį supjaustykite kubeliais.
  2. Patieskite kumpio griežinėlį, ties viduriu arčiau viršutinio krašto dėkite kelis gražgarsčių lapelius, kubeliais pjaustyto sūrio ir džiovintų spanguolių, užlenkite apatinį kraštą, suvyniokite kumpį į ritinėlį.
Receptai
Receptas: Smidrai su šonine
2 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
1.5 / 2
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Smidrai: 10.00 g (po 5 žaliuosius ir baltuosius ūglius)
Šoninė (plonyčiai griežinėliai): 10.00 riekės
Parmezano sūris: 100.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (stambiai malti, pagal skonį)
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 sulčių)
Kaip gaminti

1. Smidrus nuplaukite, kotelius nuskuskite, galiukus nupjaukite, suriškite į ryšulėlį, įstatykite į siaurą puodą su verdančiu vandeniu, kad vanduo apsemtų tik pusę smidrų stiebų, ir 4 min. pavirkite.

2. Ant šoninės griežinėlių berkite parmezano, dėkite po smidrų ūglį, jį pagal skonį pagardinkite juodaisiais pipirais ir apie 5 min. iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje, iki šoninė dailiai apskrus.

3. Tiekite apšlaksčiusi citrinų sultimis.

Receptai
Receptas: Karališka jūrų gėrybių sriuba
3 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Krevetės: 150.00 g (šviežių)
Midijos: 1.00 vnt. (maišelis šaldytų)
Pomidorai: 2.00 vnt. (nedideli)
Šaldyti žirneliai: 125.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Daržovių sultinys: 1.00 l
Vynas: 125.00 st. (sauso balto)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (gabalėlis)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Avokadai: 1.00 vnt.
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį; baltųjų)
citrinžolės pagal skonį 1.00 arbat. š.
Rytietiškas žuvų padažas 2.00 valg. š.
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (šviežių rozmarinų šakelių papuošti)
Kaip gaminti

1. Krevetes išlukštenkite. Midijas atšildykite ir nuvarvinkite.

2. Pomidorų galus įpjaukite, juos nuplikykite verdančiu vandeniu, tada nulupkite odelę ir susmulkinkite.

3. Svogūną ir česnakus nulupkite,  susmulkinkite. Aitriąją papriką išvalykite, irgi susmulkinkite. Viską pakepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Kai prieskoninės daržovės suminkštės, sumeskite pomidorus, žirnelius ir dar 3 min. pakaitinkite. Sultinį supilkite į puodelį, tada sukrėskite kepintas daržoves, sumeskite lukštentas krevetes, atšildytas midijas, prieskonius, žuvų padažą, supilkite vyną.

4. Sriubą užvirinkite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiais žalumynais ir išpilstykite į lėkštes.

5. Tiekite su citrinų sultimis apšlakstytais avokadais, rozmarinų šakele ir baltos duonos skrebučiu.

Receptai
Receptas: Marinuota lašiša su pipirais ir druska
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Lašiša: 400.00 g (filė)
Druska: 1.00 arbat. š. (rupi jūros)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys)
„Kotányi“ itališkos žolelės: 2.00 arbat. š.
Aliejus: 6.00 arbat. š. (tyras alyvų)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (rožiniai)
Salotos: 15.00 g (lapinės)
Kaip gaminti

1. Supjaustykite lašišos filė 1 cm riekelėmis.

2. Jūros druską sumaišykite su rupiai maltais juodaisiais pipirais.

3. Marinuokite lašišą su citrinos sultimis, druskos ir pipirų mišiniu, žolelėmis ir alyvų aliejumi.

4. Po 10 min. lašišą išimkite, patiekite papuošę rožiniais pipirais ir salotų lapais.

Receptai
Receptas: Krevetės su česnakais ir pipirais
2 asmenims
Pagaminsite per 12 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (2-2,5 valg. š.)
Česnakai: 2.00 skiltelės (2-3)
Krevetės: 250.00 g (lukštentos)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (raudonieji - grūsti)
Svogūnai: 20.00 g (2 valg. š. smulkintų)
Kalendros: 1.00 valg. š. (smulkintos)
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, česnakus ir pakepinkite, kol švelniai paruduos.

2. Tuomet sudėkite krevetes, grūstus pipirus, supilkite sojų padažą ir kepkite dar kelias minutes. Tiekite su kuskusu, pabarstykite kapotomis kalendromis.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Receptai
Receptas: Pita su tunais ir daržovėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Tunas: 200.00 g (konservuotas aliejuje - įdarui)
Majonezas: 1.00 valg. š. (įdarui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų - įdarui)
Petražolės: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis kapotų - įdarui)
Kukurūzai: 4.00 valg. š. (konservuoti - įdarui)
Salotos: 8.00 vnt. (lapai - įdarui)
Pomidorai: 2.00 vnt. (įdarui)
Paprikos: 1.00 vnt. (įdarui)
Pita: 6.00 vnt.
Kaip gaminti
  1. Dubenyje sumaišykite aliejuje konservuotų tunų (prieš tai tunus nuvarvinkite) su šaukštu majonezo, pagardinkite pipirais ir kapotomis petražolėmis arba svogūnų laiškais, dar galite įmaišyti konservuotų kukurūzų.
  2. Pitų papločius perpjaukite pusiau, į vidų įklokite salotos lapą, įdėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų ir paprikos šiaudelių, įkrėskite šaukštą tunų įdaro.

 

Receptai
Receptas: Kuskusas su avinžirniais ir mėtų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Kuskusas: 400.00 g
Vanduo: 500.00 ml (verdantis)
Citrinos: 1.00 vnt. (2 arbat. š. tarkuotų žievelių)
Pomidorai: 4.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Agurkai: 130.00 g
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt. (nedidelis)
Petražolės: 2.00 valg. š. (smulkintos)
Avinžirniai: 400.00 g (konservuoti)
Jogurtas: 140.00 g (natūralus - padažui)
Sultys: 2.00 valg. š. (citrinų -padažui)
Mėtos: 2.00 valg. š. (smulkintos - padažui)
Kaip gaminti

1. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu, suberkite citrinų žieveles ir palaikykite uždengę 5 minutes.  Kol kuskusas išbrinks, pasiruoškite mėtų padažą – dubenyje gerai sumaišykite jam skirtus produktus.

2. Į išbrinkusį kuskusą sudėkite smulkintus pomidorus, agurką, svogūną, petražoles ir konservuotus avinžirnius. Užpilkite mėtų padažu.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Receptai
Receptas: Paninis su kumpiu ir mocarela
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Duona: 2.00 vnt. (fokačija (2 gabalėliai itališkos duonos))
Parmos kumpis: 2.00 vnt. (nemažos juostelės (gali būti ir kitoks kumpis))
Mocarelos sūris: 2.00 riekės
Pesto padažas: 2.00 valg. š.
Sūris: 40.00 g (tarkuoto parmezano)
Salotos: 2.00 vnt. (keli karpytų salotų lapeliai)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai maltų)
Raudonėliai: 1.00 arbat. š. (džiovintų, pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Duonos trikampėlius šiek tiek įpjaukite, kad tilptų įdaras, bet duona neišsižiotų, tada į vidų tepkite pesto padažo, klokite kumpio riekeles, raudonėliais įtrintus, druska ir pipirais pabarstytus mocarelos gabalėlius, galiausiai gausiai berkite parmezano ir suvožkite.

2. Paruoštą paninį kepkite gerai įkaitintoje sumuštinių keptuvėje arba ant grotelių orkaitėje ne ilgiau nei 5 min., kol duona dailiai apskrus, o sūris išsilydys. Sumuštinį tiekite su salotų lapeliais.

Plačiau skaitykite: Kulinarijos pamokėlė, ruošiame paninį

Receptai
Receptas: Tortilijų pica su kumpiu ir pievagrybiais
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Tortilija: 2.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 10.00 ml (šlakelis)
Pomidorų pasta: 2.00 valg. š.
Sūris: 70.00 g (kietojo fermentinio)
Kumpis: 100.00 g (mėgstamo)
Pievagrybiai: 4.00 vnt.
Pomidorai: 1.00 vnt.
Mocarelos sūris: 130.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Prieskoniai: 1.00 žiupsnelis (džiovintų itališkų žolelių)
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros.
  2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kol orkaitė kaista, į skardą įtieskite tortilijas.
  3. Aptepkite tortilijas šlakeliu alyvuogių aliejaus ir pomidorų pasta.
  4. Barstykite tarkuoto kietuojo sūrio, supjaustyto mėgstamo kumpelio gabalėlių, plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių.
  5. Ant viršaus išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus, plėšytą mocarelos sūrį.
  6. Apibarstykite žiupsniu druskos, maltų pipirų ir dosniu žiupsniu džiovintų itališkų žolelių.
  7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol kraštai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.
  8. Patiekite nedelsiant vieną ar su mėgstamu padažu. Skanaus!
Receptai
Receptas: Kiniški kepti ryžiai su kiaušiniais
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Ryžiai: 200.00 g
Šaldyti žirneliai: 100.00 g
Aliejus: 2.00 valg. š.
Kumpis: 2.00 riekės
Paprikos: 75.00 g (1/2 raudonosios)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Kiniški prieskoniai: 1.00 arbat. š.
Svogūnų laiškai: 10.00 g
Kaip gaminti

1. Užvirkite vandenį, pasūdykite, suberkite ryžius ir virkite neuždengę puodo ir nemaišydami 8 minutes. Suberkite šaldytus žirnelius ir virkite dar 2 minutes. Nukoškite.

2. Kol virs ryžiai, susmulkinkite papriką, juostelėmis supjaustykite kumpį ir plonytėmis riekelėmis česnako skilteles. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką ir kumpį. Kepkite 3–4 minutes.

3. Kiaušinius išplakite, pilkite į keptuvę ir kepkite, kol plakinys sukrekės. Suberkite prieskonius ir ryžius su žirneliais. Paruoštus ryžius dėkite į lėkštes ir pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Receptai
Receptas: Vištiena su kaparėliais
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Sviestas: 1.00 valg. š.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Vištiena: 750.00 g (filė)
Citrinos: 1.00 vnt. (1/2)
Vanduo: 100.00 ml
Kaparėliai: 2.00 valg. š.
Petražolės: 2.00 valg. š. (smulkintos)
Kaip gaminti

1. Vištienos filė padalykite į keletą gabalėlių ir pabarstykite druska bei pipirais. Į keptuvę supilkite aliejų ir ištirpinkite sviestą. Sudėkite mėsą ir kepkite 3 minutes, tada apverskite ir dar tiek pat pakepkite. Iškeptą filė išimkite ir padėkite šiltai.

2. Į keptuvę įspauskite maždaug šaukštelį citrinų sulčių, nutarkuokite ir suberkite žieveles, įpilkite vandens ir gerai pakaitinkite. Įmaišykite kaparėlius ir smulkintas petražoles. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir viską troškinkite dar 2 minutes.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt