Žuvies kepsnys su citrinų padažu

Žuvies kepsnys su citrinų padažu 2 asm.

Šiandien kepame žuvį. Kad būtų ne taip kasdieniška, pasigaminkite prie jos citrininį padažą. Skanaus!

 

Cukinijų apkepas su sūriu

Cukinijų apkepas su sūriu 4 asm.

Daržoves valgyti sveika ir reikia. Išnaudokite laiką, kai jos dar šviežios bei išsaugojusios visas naudingas medžiagas. Išsikepkite cukinijų apkepą.
Ryžių troškinys su vištiena

Ryžių troškinys su vištiena 3 asm.

Vištienos ir ryžių patiekalai – klasika. Jie visuomet pavyksta ir mėgstami visos šeimos.

 

Kruopos su bazilikais

Kruopos su bazilikais 2 asm.

Kruopas valgyti sveika, o gardinant skirtingomis prieskoninėmis žolelėmis kaskart gausite naują patiekalą. Išbandykite avinžirnių ir bolivinių balandų košę su bazilikais.

Svogūnų ir spanguolių džemas

Svogūnų ir spanguolių džemas 6 asm.

Svogūnų ir spanguolių džemas suteiks nepakartoją skonį vištienos patiekalams bei sūriams. Jį taip pat gardu tepti ant skrudintos duonelės.

 

Žymės: džemas
Rytietiškos morkų salotos

Rytietiškos morkų salotos 3 asm.

Net labiausiai tradicinės daržovės – morkos ir salierai – gali būti egzotiški ir neįprasti. Jiems tereikia suteikti rytietišką skonį. Išbandykite!

Vištiena su moliūgais

Vištiena su moliūgais 2 asm.

Dosnus moliūgų derlius ragina gaminti iš šios skanios ir sveikatai naudingos daržovės. Pasigaminkite ypatingai skanią vištieną su moliūgais.

Keptos slyvos ir figos

Keptos slyvos ir figos 4 asm.

Ruduo – slyvų metas. Valgykite jas šviežias, kepkite, gardinkite įvairiausius patiekalus.

 

 

Faršu įdaryti obuoliai

Faršu įdaryti obuoliai 3 asm.

Obuoliai tinka ne tik desertams ruošti. Įdarę juos mėgstamomis kruopomis, daržovėmis ar mėsa, galėsite mėgautis pikantiškais pietumis arba vakariene. Išbandykite faršu įdarytus obuolius.

 

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis 4 asm.

Daugelis klaidingai įsivaizduojame, kad egzotiškus patiekalus iš kuskuso paruošti sudėtinga. Iš tiesų tai paprasta ir neatima daug laiko. Tereikia sekti nurodymus ant pakuotės ir praturtinti mėgstamais skoniais.

 

Voveraičių sriuba su bolivinėmis balandomis

Voveraičių sriuba su bolivinėmis balandomis 6 asm.

Nepaprastai kvapnią ir supermaistu – bolivinėmis balandomis – pastiprintą sriubą išsivirsite vos per pusvalandį, o rezultatas nepaliks abejingų. Skanaus!

 

Voveraičių pyragas

Voveraičių pyragas 6 asm.

Ruduo dovanoja pilnas pintines grybų. Kai atsivalgysite paprastai troškintų grietinėlėje su svogūnais, išbandykite įdomesnius receptus – išsikepkite voveraičių pyragą.

Avokadų sriuba su vištiena ir citrina

Avokadų sriuba su vištiena ir citrina 4 asm.

Sriubos verdamos iš natūralaus sultinio yra tikras grožio eliksyras –sultinyje gausu kolageno ir hialurono rūgšties, padedančių kovoti su odos senėjimu. Tad išsivirusios gardžios vištienos sriubos ne tik pasisotinsite, bet pasirūpinsite grožiu iš vidaus!

 

Avokadų salotos su keptu baklažanu

Avokadų salotos su keptu baklažanu 4 asm.

Avokadai naudingi ir sveikatai, ir grožiui. Su jais ruošiamos salotos sočios ir ilgam suteikiančios energijos. Kad vėsiu metų laiku būtų maloniau valgyti salotas, gardinkite jas šiltomis keptomis daržovėmis, šįsyk – baklažanais.

Pyragas puodelyje

Pyragas puodelyje 1 asm.

Kai visai nėra laiko, o norisi ko nors saldaus – pasigaminkite pyragą puodelyje! Užtruksite vos kelias minutes, o rezultatas pranoks lūkesčius.

 

Veganiškas braunis

Veganiškas braunis 6 asm.

Šokoladinius pyragus mėgstame visi, tačiau jais pernelyg dažnai lepintis nėra sveika. Siūlome išsikepti kur kas sveikesnį šio saldėsio variantą – veganišką braunį.

 

Belgiški vafliai

Belgiški vafliai 4 asm.

Belgiški vafliai – tikras skanėstas, o jie dar pagardinti mėgstamais ledais – atsispirti neįmanoma. Pasilepinkite!

 

 

Trinta špinatų ir žirnelių sriuba

Trinta špinatų ir žirnelių sriuba 4 asm.

Trintos sriubos skanu ir vaikams, ir suaugusiems. Jei virtos be mėsos ar žuvies – dar ir labai sveikos. Pasigaminkite trintą špinatų ir žirnelių sriubą.

Moliūgų virtiniai su baravykų padažu

Moliūgų virtiniai su baravykų padažu 2 asm.

Šie virtiniai ruošiami labai panašiai, kaip ir itališki bulviniai gnočiai (gnocchi), tik vietoje virtų bulvių imama nusunkta moliūgų tyrė. Moliūgų virtinukus nuo pirmojo kąsnio pamėgs ne tik suaugusieji, bet ir vaikai, kurie dažniausiai moliūgų nemėgsta. Todėl verta pasigaminti ir paragauti. O jeigu patiks, galėsite pasiruošti daugiau ir užsišaldyti.

 

Sušis su lašiša

Sušis su lašiša 2 asm.

Prisipažinkite, nedažnai jį ruošiate, nes manote, kad nepavyks arba tai kainuos per daug. Mitas ir viena, ir kita. Žinant, kaip gaminti, procesas vyks sklandžiai ir smagiai. Tad raitokitės rankoves ir prie darbo!

Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt