4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.0 5 / 1
Jau įvertinote šį receptą

Įdarytos bandelės

Įdaryta bandelė
Shutterstock nuotr. / Įdaryta bandelė

Pusryčiai neturi būti nuobodūs! Vietoj įprastų sumuštinių pusryčiams pasigaminkite bandeles su pikantišku įdaru. 

 

 

Ingredientai

Kaip gaminti

  1. Kambario temperatūros sviestą iki vientisumo išsukite su citrinos sultimis ir žievelėmis.
  2. Avokadą nulupkite ir susmulkinkite.
  3. Arbatinių bandelių viršų nupjaukite taip, kad apatinė dalis būtų gerokai didesnė.
  4. Iš bandelių išskobkite po dalį minkštimo, o vidų ištepkite citrininiu sviestu.
  5. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite kapotus česnakus, avokadus ir išmaišykite. Galiausiai atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.
  6. Į kiekvieną bandelę krėskite po truputį įdaro, ant viršaus išdėliokite labai gerai nuvarvintas ir popieriniu rankšluosčiu nusausintas krevetes, įsmeikite po vieną kitą gražgarsčių lapelį.
  7. Bandeles užvožkite viršūnėlėmis ir patiekite.

Kategorijos

Šaltinis: Ji24.lt
Komentarai

Daugiau receptų

Žuvies kepsnys su citrinų padažu

Žuvies kepsnys su citrinų padažu 2 asm.

Šiandien kepame žuvį. Kad būtų ne taip kasdieniška, pasigaminkite prie jos citrininį padažą. Skanaus!

 

Cukinijų apkepas su sūriu

Cukinijų apkepas su sūriu 4 asm.

Daržoves valgyti sveika ir reikia. Išnaudokite laiką, kai jos dar šviežios bei išsaugojusios visas naudingas medžiagas. Išsikepkite cukinijų apkepą.
Ryžių troškinys su vištiena

Ryžių troškinys su vištiena 3 asm.

Vištienos ir ryžių patiekalai – klasika. Jie visuomet pavyksta ir mėgstami visos šeimos.

 

Kruopos su bazilikais

Kruopos su bazilikais 2 asm.

Kruopas valgyti sveika, o gardinant skirtingomis prieskoninėmis žolelėmis kaskart gausite naują patiekalą. Išbandykite avinžirnių ir bolivinių balandų košę su bazilikais.

Svogūnų ir spanguolių džemas

Svogūnų ir spanguolių džemas 6 asm.

Svogūnų ir spanguolių džemas suteiks nepakartoją skonį vištienos patiekalams bei sūriams. Jį taip pat gardu tepti ant skrudintos duonelės.

 

Žymės: džemas
Rytietiškos morkų salotos

Rytietiškos morkų salotos 3 asm.

Net labiausiai tradicinės daržovės – morkos ir salierai – gali būti egzotiški ir neįprasti. Jiems tereikia suteikti rytietišką skonį. Išbandykite!

Vištiena su moliūgais

Vištiena su moliūgais 2 asm.

Dosnus moliūgų derlius ragina gaminti iš šios skanios ir sveikatai naudingos daržovės. Pasigaminkite ypatingai skanią vištieną su moliūgais.

Keptos slyvos ir figos

Keptos slyvos ir figos 4 asm.

Ruduo – slyvų metas. Valgykite jas šviežias, kepkite, gardinkite įvairiausius patiekalus.

 

 

Faršu įdaryti obuoliai

Faršu įdaryti obuoliai 3 asm.

Obuoliai tinka ne tik desertams ruošti. Įdarę juos mėgstamomis kruopomis, daržovėmis ar mėsa, galėsite mėgautis pikantiškais pietumis arba vakariene. Išbandykite faršu įdarytus obuolius.

 

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis 4 asm.

Daugelis klaidingai įsivaizduojame, kad egzotiškus patiekalus iš kuskuso paruošti sudėtinga. Iš tiesų tai paprasta ir neatima daug laiko. Tereikia sekti nurodymus ant pakuotės ir praturtinti mėgstamais skoniais.

 

Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt