2 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.5 5 / 2
Jau įvertinote šį receptą

Moliūgų latė

Moliūgų latė
Fotolia nuotr. / Moliūgų latė

Atsigaivinkite, pasigaminusios skanų gėrimą iš moliūgų ir kvapniųjų prieskonių. Vietoj įprasto pieno, naudokite migdolų – jis skanesnis ir daug naudingesnis.

 

 

Ingredientai

Kaip gaminti

  1. Migdolų pieną išplakite su vaniliniu cukrumi.
  2. Bananą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į plakti skirtą indą. Ten pat suberkite cinamoną, imbierą, muskatą, aitriųjų paprikų miltelius, supilkite moliūgų tyrę.
  3. Viską sutrinkite, supilkite migdolų pieną, suberkite mirkytas ir gerai nusausintas razinas. Trinkite tol, kol gausite vientisą masę.
  4. Grietinėlę supilkite į plakimo indą ir elektriniu plakikliu išplakite su žiupsneliu cukraus.
  5. Išpilstykite gėrimą į dvi stiklines, apibarstykite cinamonais ir patiekite.

Kategorijos

Šaltinis: Ji24.lt
Komentarai

Daugiau receptų

Žuvies kepsnys su citrinų padažu

Žuvies kepsnys su citrinų padažu 2 asm.

Šiandien kepame žuvį. Kad būtų ne taip kasdieniška, pasigaminkite prie jos citrininį padažą. Skanaus!

 

Cukinijų apkepas su sūriu

Cukinijų apkepas su sūriu 4 asm.

Daržoves valgyti sveika ir reikia. Išnaudokite laiką, kai jos dar šviežios bei išsaugojusios visas naudingas medžiagas. Išsikepkite cukinijų apkepą.
Ryžių troškinys su vištiena

Ryžių troškinys su vištiena 3 asm.

Vištienos ir ryžių patiekalai – klasika. Jie visuomet pavyksta ir mėgstami visos šeimos.

 

Kruopos su bazilikais

Kruopos su bazilikais 2 asm.

Kruopas valgyti sveika, o gardinant skirtingomis prieskoninėmis žolelėmis kaskart gausite naują patiekalą. Išbandykite avinžirnių ir bolivinių balandų košę su bazilikais.

Svogūnų ir spanguolių džemas

Svogūnų ir spanguolių džemas 6 asm.

Svogūnų ir spanguolių džemas suteiks nepakartoją skonį vištienos patiekalams bei sūriams. Jį taip pat gardu tepti ant skrudintos duonelės.

 

Žymės: džemas
Rytietiškos morkų salotos

Rytietiškos morkų salotos 3 asm.

Net labiausiai tradicinės daržovės – morkos ir salierai – gali būti egzotiški ir neįprasti. Jiems tereikia suteikti rytietišką skonį. Išbandykite!

Vištiena su moliūgais

Vištiena su moliūgais 2 asm.

Dosnus moliūgų derlius ragina gaminti iš šios skanios ir sveikatai naudingos daržovės. Pasigaminkite ypatingai skanią vištieną su moliūgais.

Keptos slyvos ir figos

Keptos slyvos ir figos 4 asm.

Ruduo – slyvų metas. Valgykite jas šviežias, kepkite, gardinkite įvairiausius patiekalus.

 

 

Faršu įdaryti obuoliai

Faršu įdaryti obuoliai 3 asm.

Obuoliai tinka ne tik desertams ruošti. Įdarę juos mėgstamomis kruopomis, daržovėmis ar mėsa, galėsite mėgautis pikantiškais pietumis arba vakariene. Išbandykite faršu įdarytus obuolius.

 

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis

Kuskusas su daržovėmis ir krevetėmis 4 asm.

Daugelis klaidingai įsivaizduojame, kad egzotiškus patiekalus iš kuskuso paruošti sudėtinga. Iš tiesų tai paprasta ir neatima daug laiko. Tereikia sekti nurodymus ant pakuotės ir praturtinti mėgstamais skoniais.

 

Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt