Namai
Vaikai
Maistas
Santykiai
Savijauta
Grožis ir mada
Karjera
Kelionės
Istorijos
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
zurnaluprenumerata.lt
Receptai
Vaizdo receptas / Redakcijos archyv.
Gaminkite su vaikais: 3 paprasti receptai skanesniam savaitgaliui
Pomidorų padažas ir kečupas: kuo skiriasi ir kaip pasigaminti patiems?
Gaminkite su vaikais: trys paprasti ir sveiki receptai
Mityba prieš vasarą: paprastos taisyklės ir receptai
Skanūs ir sveiki pusryčiai: 3 receptai, kuriems nesugaišite nė penkių minučių
Gegužinių stalui – grilio idėjos: nuo pasaulio virtuvės iki veganiškų top‘ų
Duona be gliuteno: kaip pasigaminti patiems?
Kodėl karantino metu rinktis košę? 4 patarimai ir 5 gardūs receptai
Keliaukite neišeidami iš namų: Japonijos virtuvės idėjos lengvai vakarienei
Kaip iškepti sveikesnius blynus?
Avokadas: kaip nokinti ir ką gaminti? Trys itin paprasti receptai
Paslėptos daržovės kepiniuose: trys B. Nicholson receptai visai šeimai
Savaitgalio pietums: purus kugelis su faršu
Karantino virtuvė: vienas produktas, o išgyventi padės visą savaitę
Tobuli savaitgalio pusryčiai namuose: vienas receptas, kuris patiks visiems
Keliauti galima ir sukantis virtuvėje: du receptai iš Graikijos ir Sakartvelo
Velykinis desertas su varške: itin gardus ir lengvai paruošiamas
Velykų stalo karalienė silkė: ką iš jos pagaminti?
Šventei ruošiamės namuose: gaminame trijų aukštų šokoladinį pyragą
Gaminame namuose: 5 dietologės receptai, kurie pavyks kiekvienam
Kišas su cukinijomis: patiekalas pusryčiams, pietums ar vakarienei
Klasikinis desertas, kuris pakerės: karameliniai sluoksniuoti pyragaičiai
Gaminame raviolius: ne tik savaitgalio pietums, bet ir šaldytoms atsargoms
Pasilepinkime: picos lazdelės su naminiais kremais
Pasakiškai gardi: pieniška sriuba su vištiena ir topinambais
Lai namai pakvimpa Italija: gaminame susuktą Focaccia
Užkandis prie filmo: skrudinti ryžių rutuliukai su sūriu
Patiks visai šeimai: perlinių kruopų troškinys su sūriu ir šonine
Greitas receptas: imunitetą stiprinanti „antivirusinė“ sriuba
Kai norisi pakramsnoti: skrudinti pievagrybiai su česnakiniu padažu
Rodyti daugiau straipsnių
facebook